Notícies

TORNA EL PROGRAMA RDS AMB LA GENERACIÓ DEL 2003

La FCT té com a un dels seus programes esportius principals, la Recerca, Detecció i Seguiment dels millors tennistes catalans en edats juvenils.

Aquest passat dimecres 15 de març, la FCT va dur a terme la primera trobada RDS de l’any 2017, i els jugadors i jugadores convocats, varen ser la generació nascuda el 2003.

Es varen convocar fins a 24 tennistes, la meitat de les quals eren noies i l’altra meitat eren nois. Finalment, però, van assistir 12 nois i 10 noies.

IMG_1442

Aquest programa ja té 4 anys d’antiguitat, i els millors jugadors i jugadores infantils del 2003, ja van ser convocats en anys anteriors. El temps va passant, com ho demostren les fotos on la mateixa generació ha estat convocada any rere any, i en tot aquest temps hem pogut veure l’evolució dels participants. L’àrea tècnica de la FCT té el compromís i la voluntat d’ajudar en tot el que pugui aquestes joves promeses, i no trobem millor manera, que fent seguiments periòdics.

CIMG3841 CIMG3881

L’activitat es va realitzar al Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva de Cornellà, i constava de dues parts diferenciades.

La primera part constava d’una sèrie de controls de diferents tipus, i punts entre els jugadors, mentre que la segona part constava de les habituals gravacions de vídeo que hem fet a tots i totes les participants.

Paral·lelament, els tècnics de la FCT omplien uns formularis dissenyats per el departament  de formació, o s’analitzava els equipaments, recolzaments o empunyadures utilitzades per tots els tennistes. L’objectiu d’aquest estudi és conèixer una mica més, i amb indicadors, com està el tennis català.

Tant els vídeos com l’estudi realitzat, es compartiran amb els tècnics dels jugadors/es, ja que són ells qui més estan en contacte amb les futures promeses, i es busca, com no pot ser d’una altra manera, treballar en xarxa amb les diferents escoles de tennis de Catalunya.

Canal Programa RDS Federació Catalana de Tennis

 

 

Share