Notícies

TORNA EL MILLOR TENNIS FEMENÍ AL CT LA BISBAL AMB EL WTA 25000$ + H

El Club Tennis La Bisbal i Sports_and_fun es vestiran de gala per acollir del 12 al 20 de maig el III Torneig Internacional de Tennis Femení “SolGirones”, inclòs en el calendari ITF.

Aquest Any el torneig durà el nom del seu sponsor principal, l’empresa “Sol Gironès”, que ha decidit apostar per la promoció i difusió de l’esport femení recolzant l’organització del torneig de tennis més important de la província de Girona.

Des de l’organització del torneig de La Bisbal, i com a mostra de la voluntat de constant millora, enguany s’ha volgut afegir un plus a la edició 2017 augmentant  la categoria del torneig passant de  25.000$ a 25.000$ +H incloent la hospitalitat.

Per Aquesta tercera edició es compta amb un Comitè d’Honor de primer nivell que sens dubte és la mostra més evident del recolzament que les principals institucions del país i de la província de Girona i esportistes de renom, donen al torneig.

Comitè d’honor

President
Molt Honorable Sr. Roger Torrent i Ramió

Membres Comité
Il·lm. Sr. Pere Vila i Fulcarà, President de la Diputació de Girona
Il·lm. Sr. Lluis Sais i Puigdemont,  Alcalde de La Bisbal D’Empordà
Il.lm Sr. Joan Català i Pagès, President del Consell Comarcal del Baix Empordà
Sr. Gerard Figueras i Albà, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya
Sr. Miguel Diaz Román, President de la RFET
Sr. Jordi Tamayo De Winne, President de la FCT
Sr. Xavier Ponsatí i Bañeras, President del Club Tennis de La Bisbal Centre Esportiu
Sra. Carla Suárez Navarro
Sr. Manuel Orantes Corral
Sr. Àlex Corretja Verdegay

Per aquesta edició s’espera un alt nombre de participants que, com en edicions passades, vindran de tot el món per oferir un moltíssim nivell de tennis femení que sens dubte sorprendrà a tots els aficionats.

Ben segur que aquest any  es tornarà a aconseguir el gran èxit d’inscripcions, assistència de mitjans i públic i excel·lent organització que van caracteritzar les edicions 2016 i 2017.

El torneig vindrà precedit per la disputa del 18è Obert nacional Memorial Marisa Prieto, que es disputarà del 7 a l’11 de maig. L’Obert repartirà 1.000€  en premis, a més d’una Wild Card per la fase final de Dobles per a la finalista  i una Wild Card per a la fase final del quadre Individual del Wta per a la campiona.

NOTICIA I IMATGES: Club de Tennis La Bisbal Centre Esportiu

 

 

 

Share