Notícies

TORNA EL CIRCUIT UNITENNIS

Enguany es tornarà a celebrar Circuit Unitennis, el circuit de tennis destinat als tennistes de la comunitat educativa universitària (alumnes, exalumnes, professorat i PAS). El caràcter innovador, lúdic i participatiu, juntament amb un format de competició que facilita la compaginació d’estudis i entrenament als clubs i universitats, fa que sigui un circuit atractiu pels jugadors i jugadores. A més, cal destacar que dins aquest circuit es troben els Campionats de Catalunya Universitaris de Tennis (CCU23) individuals i dobles.

Aquesta és una iniciativa de l’Esport Català Universitari “ECU” format per les 12 universitats catalanes (UB, UAO, UAB, UdG, URV, UdL, UOC, UPC, UPF, URL, UIC i UVIC-UCC) i la Federació Catalana amb el suport dels clubs de tennis de Catalunya.

 

El circuit UNITENNIS estarà format per sis proves:

  • 19 de novembre de 2022 a l’Emilio Sánchez Academy
  • 17 de desembre de 2022 a la Vall d’Hebron
  • 4 de febrer de 2023 al Club Tennis Barcelona-Teià
  • CCU23: del 27 de febrer al 3 de març a la Vall d’Hebron
  • 1 d’abril a Mèlich Sportsclub
  • 29 d’abril al RC Polo

 

QUI HI POT PARTICIPAR?

– Jugadors de Tennis que pertanyen/ o van ser membres de la comunitat universitària

– Alumnes actuals de qualsevol universitat catalana o centre adscrit (alumnes matriculats el curs 2022/2023, professorat i PAS)

– Jugadores/as de tennis simpatitzants d’una Universitat i majors d’edat

– CCU23: alumnes de qualsevol universitat catalana o centre adscrit (alumnes matriculats el curs 2022/2023, professorat i PAS). El campionat està reservat a jugadors afiliats a la FCT amb llicència en vigor

 

Per inscriure’t a la primera prova del circuit UNITENNIS pots fer-ho en aquest enllaç. Tens temps fins el 16 de novembre.

 

 

 

 

Share