Notícies

TORNA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TENNIS PLATJA PER EQUIPS DE CLUB

Torredembarra acollirà, el 23 i 24 d’octubre, el Campionat de Catalunya de Tennis Platja per equips de club, després que no es pogués celebrar al 2020 a causa de la pandèmia.

Després de diversos anys, el torneig torna a Torredembarra, localitat considerada com a bressol del tennis platja català. En aquest sentit, la Federació Catalana de Tennis, ha decidit batejar el torneig com a Trofeu Eduard i Josep Manel Muntada, en reconeixement als precursors del tennis platja a Catalunya als anys 70.

El campionat comptarà amb la presència de 15 equips, representant 6 clubs de tennis platja: BT Torredembarra, BT Prat, BT Barcelona, CEP Barcelona 2020, BT Badalona i Nàutic Masnou.

6 equips conformaran la categoria Or, mentre que els altres 9 conformaran la categoria argent.

Durant la jornada de dissabte, es celebrarà la fase classificatòria, deixant per diumenge les eliminatòries decisives per definir els campions de cada categoria així com la posició final de cada equip.

Durant l’acte d’entrega de premis, previst per les 16:00 hores, la Federació Catalana de Tennis realitzarà un petit homenatge als germans Muntada, en reconeixement al seu paper clau en l’expansió del tennis platja a Catalunya.

Llistat d’equips i participants

Ordre de joc

 

Share