Notícies

Tommy Robredo, campió del Movistar Open de Santiago de Xile

El tennista del RCT Barcelona-1899, Tommy Robredo ha aconseguit el primer titol de la present temporada en imposar-se al Movistar Open, un torneig ATP-250 disputat a Santiago de Xile.

L’olotí, sisè cap de sèrie, va derrotar a la final al vuitè favorit, el colombià Santiago Giraldo, per un ajustat marcador de 6/2, 2/6 i 7/6 (5).

El nostre representant va completar d’aquesta forma una gran competició en la que va deixar fora en primera ronda al portuguès Frederico Gil per 2/6, 6/3 i 6/4 i en segona al brasiler Ricardo Mello per 6/0 i 7/6 (7). A quarts de final, Robredo va vèncer a l’argentí Máximo González per 6/3 i 6/1 mentre que a les semifinals es va imposar al setè favorit, l’italià Fabio Fognini per 4/6, 6/2 i 6/3. En definitiva, Robredo va haver de disputar els tres sets en tres dels cinc partits disputats el que parla de les dificultats superades i del bon moment físic i psicològic del nostre jugador.

Cal destacar que la final guanyada pel català es la primera disputada des del febrer de l’any 2009 quan es va imposar a l’argentí Juan Mónaco a la darrera ronda del torneig de Buenos Aires.

Tommy Robredo, campió de l'Open Mivistar de Santiago de Xile.

Share