Notícies

Tita Torró: “Sempre compto amb el suport del CT Barcino;  els estic molt agraïda”

La Maria Teresa “Tita” Torró és la flamant guanyadora del Campionat de Catalunya Absolut disputat al Club Tennis Girona. La Tita, nascuda a Villena (Alacant) fa 25 anys, competeix amb llicència d’un dels clubs més antics i amb més tradició de Barcelona, el Club Tennis Barcino. Era la primera vegada que participava en la competició que organitza la Federació Catalana de Tennis.

 

Tita, com t’has sentit en aquest torneig?

És el primer any que el jugo i la veritat és que l’he trobat molt ben organitzat. Estic contenta amb el meu joc: a primer ronda em vaig creuar amb la Jordan Ortega; a semifinals, vaig fer un bon partit davant la Julia Payola. I la final contra la Laura Pous també ha estat molt bé. Totes dues hem jugat a un bon nivell, oferint punts bons per part de les dues.

Tita2

Quina valoració fas de la teva temporada fins el moment?

Vaig començar l’any en 500 perquè venia de lesions i em va tocar començar de nou. Ara mateix estic en 200; és una bona progressió. L’any està sent molt llarg, estic disputant molts partits, el que també és bo perquè significa que estic bé físicament, sense lesionar-me.

Com es presenten els propers mesos?

Espero arribar bé físicament a finals d’any, ja que els darrers mesos costen una mica. Intentaré tocar el número 150 del ranking; acabaria la temporada molt contenta.

Tita1

Com valores l’aposta que està fent la Federació Catalana de Tennis per recolzar el tennis femení?

A les noies ens alegra veure iniciatives que donen suport al nostre tennis, que sempre ha estat amagat darrere del tennis masculí. Per sort el meu club, el CT Barcino, sempre ha recolzat molt a les jugadores. Sempre compto amb el seu suport i els estic molt agraïda.

 

La Tita ja es prepara per disputar el proper Campionat d’Espanya. Molta sort!

Share