Notícies

CAMPANYA TENNIS VS LA FAM: programa de recollida d’aliments del Tennis Català

La campanya TENNIS VS LA FAM, és una iniciativa solidària col·lectiva, impulsada per la Fundació Tennis Barcelona i en col·laboració amb la Fundació del Tennis Català, que neix com a resposta a les conseqüències que la pandèmia del COVID està generant i que busca involucrar tots els clubs de tennis de Catalunya. La crisis sanitària està provocant que moltes famílies no puguin fer front a les seves necessitats bàsiques, veient-se abocades a un estat d’emergència alimentària. És per aquest motiu que impulsem un programa de recollida d’aliments per poder donar resposta a aquesta necessitat real que creix dia rere dia al nostre territori.

Estem vivint una pandèmia sense precedents, que està duent al límit a moltes famílies,  però és en situacions com aquesta que el tennis català ha de fer gala dels seus valors solidaris i demostrar la seva gran capacitat de mobilització i força col·lectiva.

ENS HI ACOMPANYEU?

Tots els clubs que vulgueu participar en la campanya, trobareu seguidament tot un seguit d’informació de l’acció i de com implementar-la, pas a pas, al vostre propi club.

Guia Tennis vs La Fam

Tennis vs La Fam ONLINE

Annexos per implementar la Campanya TENNIS VS LA FAM

L’inici de l’acció serà el dijous 28 de gener fins el dilluns 8 de febrer, sempre i quan les restriccions es mantinguin com ara. En cas de que la situació empitjori, valorarem si aplacem l’acció unes setmanes. Us mantindrem informats al respecte.

Share