Notícies

CAMPANYA TENNIS VS LA FAM: programa de recollida d’aliments del Tennis Català

La campanya TENNIS VS LA FAM, és una iniciativa solidària col·lectiva, impulsada per la Fundació Tennis Barcelona i en col·laboració amb la Fundació del Tennis Català, que neix com a resposta a les conseqüències que la pandèmia del COVID està generant i que busca involucrar tots els clubs de tennis de Catalunya. La crisis sanitària està provocant que moltes famílies no puguin fer front a les seves necessitats bàsiques, veient-se abocades a un estat d’emergència alimentària. És per aquest motiu que impulsem un programa de recollida d’aliments per poder donar resposta a aquesta necessitat real que creix dia rere dia al nostre territori.

Estem vivint una pandèmia sense precedents, que està duent al límit a moltes famílies,  però és en situacions com aquesta que el tennis català ha de fer gala dels seus valors solidaris i demostrar la seva gran capacitat de mobilització i força col·lectiva.

ENS HI ACOMPANYEU?

Tots els clubs que vulgueu participar en la campanya, trobareu seguidament tot un seguit d’informació de l’acció i de com implementar-la, pas a pas, al vostre propi club.

Guia Tennis vs La Fam

Tennis vs La Fam ONLINE

ANNEXOS TENNIS VS LA FAM

L’inici de l’acció serà el dijous 28 de gener fins el dilluns 1 de març, sempre i quan les restriccions es mantinguin com ara. En cas de que la situació empitjori, valorarem si aplacem l’acció unes setmanes. Us mantindrem informats al respecte.

 

Share