Notícies

100 escolars de Barcelona han conegut el Tennis Platja

100 nens i nenes de diferents centres escolars de Barcelona han pogut conèixer i gaudir del Tennis Platja. S’han col·locat un total de 12 pistes de tennis platja a la Platja de la Mar Bella. Els alumnes han estat distribuïts en les diferents pistes i cada 15 minuts rotaven de pistes i d’exercicis mitjançant un sistema d’estacions; d’aquesta manera ha permès treballar diferents aspectes del tennis platja.

El balanç d’aquesta primera trobada ha estat molt positiu. En breu informarem de la propera trobada de tennis platja escolar.

Recordem que gràcies a la col·laboració mútua entre el Club Beach Tennis Barcelona i la FCTennis, s’ha fet un pas més en la promoció del tennis platja a través de la participació en els programes municipals d’esport en edat escolar, promoguts pel Consell d’Esports Escolar de Barcelona.

Promocionar el tennis platja a les escoles

En aquesta línia, la FCTennis vol recolzar la tasca del Club Beach Tennis Barcelona per promocionar el tennis platja a les escoles de la ciutat de Barcelona.
Els propers 16 de març i el 18 de maig diferents centres educatius participaran en les Jornades de Tennis Platja Escolar que organitzarà el BTBarcelona amb el recolzament de la FCTennis.

 

Vols organitzar activitats promocionals de tennis platja?

Formes part d’alguna entitat, centre escolar i vols organitzar una activitat de promoció de tennis platja? Contacta amb nosaltres, disposem d’un programa de Material de Prèstec i recolzament
Tota la informació »

WhatsApp Image 2018-03-16 at 16.34.22

Share