Notícies

Tennis per una gran causa

Aremi

Les instal·lacions del Club Tennis Lleida van viure el 17 de juny una jornada molt especial amb motiu del II Torneig Tennis Aremi, una diada organitzada conjuntament per l’Associació Aremi i pel CT Lleida amb la col·laboració de la Federació Catalana de Tennis a Lleida.

Sota el lema ‘Fes-li un Match Point a la paràlisi cerebral’, l’objectiu de la cita era recollir fons per tal que el centre Aremi pugui disposar, a les seves instal·lacions, d’un parc infantil amb gronxadors i equipaments adaptats a les necessitats especials dels usuaris del centre.

És per aquest motiu que la totalitat dels ingressos derivats de les inscripcions del torneig, la venda dels polos tècnics i la resta de recaptació es destinaran a aquest fi.

El torneig, que es va disputar en la modalitat de dobles, va comptar amb la participació d’una seixantena de parelles, i entre els jugadors va destacar la presència de Jordi Arrese, medalla a Barcelona 92 i que va voler fer costat a la iniciativa d’Aremi i del CT Lleida, a l’igual que altres il·lustres veterans com ara Martí Valentí i Jordi Bardou.

Tot i que era el de menys, els guanyadors del torneig van ser la parella formada per Jordi Arrese i José Luis Martínez, que es van imposar a Albert Mòdol i Andreu Vicente.

El programa de la jornada es va obrir al matí amb un entrenament oficial de la Selecció Lleidatana de tennis supervisat pel director tècnic de la FCT a Lleida, Marc Ivan Rodríguez, al que va seguir un vermut solidari. A les cinc de la tarda es va iniciar el torneig de dobles, i en acabar es va fer l’acte de lliurament de trofeus. Un sopar i un concert de Lluís Fortuny, de la Companyia Elèctrica Dharma, van posar el punt final a la diada.

Share