Notícies

TANCAMENT INSTAL·LACIONS CLUBS DE CATALUNYA

Us informem que la Conselleria d’Interior ha ordenat el tancament, entre d’altres, de centres d’oci, pistes d’esquí, gimnasos i àrees comercials no destinades a articles de primera necessitat.

La Federació Catalana de Tennis i el conjunt de clubs del G12, seguint amb rigor les recomanacions de les diferents autoritats, tal com assenyala el Decret SLT/720/2020 del Departament de Salut i el comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya del 13 de març, indicant noves mesures addicionals per a la prevenció, control i contenció del SARS-CoV-2, comunica que aquesta mesura serà aplicada tant per la Federació Catalana de Tennis com pel conjunt de clubs del G12 a partir d’avui divendres 13 de març a les 16 hores.

Aquesta mesura tindrà una vigència mínima de 15 dies, revisable en el cas que sigui necessari. Demanem la comprensió del conjunt de socis i sòcies dels clubs, així com de tots els agents de la família de tennis català, davant aquesta mesura. Una mesura que pensa en el bé comú i col·lectiu davant la pandèmia declarada.

Us mantindrem puntualment informats pels canals habituals de la FCT i dels mateixos clubs, de qualsevol nova mesura que es pugui adoptar en els dies vinents per part de les diferents autoritats.

Demanem també a tota la comunitat del tennis català, salvaguardar la seva pròpia seguretat i la de tots; siguem responsables i seguim les recomanacions i protocols que les autoritats sanitàries vagin indicant en cada moment.

Share