Notícies

TANCAMENT INSTAL·LACIONS: actualització referent a excepcions d’obertura dels clubs.

Tal i com varem comunicar durant el dia d’ahir,  actualitzem la informació relativa al tancament de les instal·lacions esportives les quals han de romandre tancades durant un període de 15 dies a partir d’avui divendres dia 30 d’octubre.

La normativa permet l’obertura de les instal·lacions i equipaments esportius que hagin d’acollir entrenaments i competició d’àmbit professional, estatal i internacional.

Per tant totes les persones que participin, o tinguin previst participar en les properes setmanes en alguna competició estatal o internacional poden entrenar-se a les instal·lacions dels clubs esportius sempre i quan la instal·lació permeti l’accés.

Tant les competicions com els entrenaments s’han de disputar a porta tancada sense presència de públic ni acompanyants (a excepció dels entrenadors). En cas de menors d’edat se’ls haurà d’acompanyar fins a la instal·lació sense que es permeti l’entrada dels acompanyants.

Té la consideració de competició estatal tota competició disputada a Catalunya, oberta a qualsevol jugador de l’estat, puntuable per la classificació nacional de la Real Federación Española de Tenis i en la qual s’hagi de participar amb la llicència federativa homologada. Pel que fa a competició internacional és qualsevol competició dels calendaris ATP, WTA, ITF i Tennis Europe.

Comunicat SGEAF nou ajornament i tancament esport.

Share