Notícies

TANCAMENT CENTRE DE TREBALL FCT

La Federació Catalana de Tennis, seguint amb rigor les recomanacions de les diferents autoritats i tal com assenyala el Decret SLT/720/2020 del Departament de Salut i el comunicat de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya del 13 de març, indicant noves mesures addicionals per a la prevenció, control  i contenció del SARS-CoV-2, tanca el seu centre de treball a partir d’avui divendres 13 de març a les 15 hores. Aquesta mesura tindrà una vigència mínima de 15 dies, revisable en el cas que sigui necessari.

Tot i aquest tancament del centre de treball, continuem al servei de conjunt del tennis català en un entorn virtual de treball, que ens permetrà desenvolupar els nostres serveis. Podeu seguir contactant amb nosaltres telefònicament i per correu electrònic.

Us mantindrem puntualment informats pels canals habituals de la FCT, de qualsevol nova mesura que es pugui adoptar en els dies vinents per part de les diferents autoritats.

Demanem també a tota la comunitat del tennis català, salvaguardar la seva pròpia seguretat i la de tots; siguem responsables i seguim les recomanacions i protocols que les autoritats sanitàries vagin indicant en cada moment.

Share