Notícies

STREET TENNIS DIPUTACIÓ DE BARCELONA, NOU PROJECTE PROMOCIONAL DE LA FCT

Amb l’objectiu de promoure el tennis entre el conjunt de la població, la Federació Catalana de Tennis amb col·laboració amb la Diputació de Barcelona, aposta per un nou projecte, l’Street Tennis Diputació de Barcelona.

Aquest projecte, ferma aposta de la Junta Directiva de la FCT,  està pensat per fer arribar el tennis a tothom i tinguin l’oportunitat d’estrenar-se en el mon de la raqueta.

L’Street Tennis Diputació de Barcelona arribarà a tres poblacions de la Província de Barcelona durant el darrer trimestre de l’any i tindrà continuïtat durant el 2019.

La primera aturada de l‘ Street Tennis tindrà lloc aquest proper dissabte a la Plaça del Monestir de Sant Cugat el Vallès. L’activitat es realitzarà amb el suport del Club Tennis Natació Sant Cugat, que realitzarà també activitats promocionals i de difusió del 14è Open ACV Ciutat de Sant Cugat.

Les activitats donaran inici a les 10.00 del matí, s’allargaran fins a les 14.00 hores i comptarà amb la presència d’un dels millors jugadors del món en cadira de rodes, així com d’importants personalitats del tennis català.

A més a més durant l’activitat, la Federació Catalana de Tennis disposarà d’un espai informatiu sobre la proposta de reforma de la Llei de l’esport, per a millorar la pràctica esportiva, el sistema de gestió i adaptada a les necessitats del segle XXI. En el mateix espai es podrà signar el suport a la proposta de llei.

 

Street Tennis CTNSC 84

Share