Notícies

Sopar de Nadal de presidents de la FCT Lleida amb nous reptes

El Parador Nacional de Lleida va ser l’escenari del tradicional sopar de Nadal de presidents de clubs, que va tenir lloc el passat divendres sota l’organització de la Representació a Lleida de la Federació Catalana de Tennis.

La trobada, que va tenir com a amfitrió el president de la FCT Lleida, Ignasi García, va escenificar un cop més la unió del tennis lleidatà i la bona sintonia entre clubs i federació, a més de servir per parlar de present, i plantejar reptes i explorar, colze a colze amb els clubs, noves fórmules i escenaris que permetin mantenir la solidesa i els trets diferencials que han convertit el tennis lleidatà en una referència.

El bon ambient va presidir un sopar on Ignasi García, coincidint en que la trobada va servir per realitzar l’assemblea anual, va repassar alguns dels principals eixos del tennis lleidatà per a 2018. Entre ells, sobresurten la consolidació dels projectes que marquen l’ADN de la FCT Lleida, com són, entre d’altres, la Selecció Lleidatana, el Màsters Provincial (Circuit 2018), la Gala del tennis lleidatà i l’Europeu Sub 18 de Seleccions.

També cal destacar l’ajut i l’assessorament als clubs en allò que demanen, la col·laboració en projectes de ciutat i territori, i les múltiples activitats que es realitzen a les instal·lacions de la Caparrella (com el entre de tecnificació, RDS, grup de cadira de rodes, formacions, trobades…) o l’edició de la revista Tot Tennis, entre d’altres.

Algunes novetats

Entre les novetats per al nou curs, Ignasi García va presentar alguns projectes de cara a la primavera per tal de polir-los de forma conjunta amb els clubs, programes que tenen com a repte promocionar les escoles formatives dels clubs de la província (reciclatge, formació i seguiment) i també intentar reactivar el tennis amateur.

Altres dels projectes amb el quals treball la FCT Lleida és un conveni amb l’INEFC per tal que els alumnes es puguin treure la titulació i facin les pràctiques a les escoles de tennis dels clubs de la ciutat de Lleida.

Share