Notícies

Siscar, campió de l’Open Ortopèdia Rubio disputat al Club Tennis Urgell

Enrique Siscar ha estat el guanyador del XV Open Ciutat de Lleida de Tennis en Cadira de Rodes-VII Trofeu Internacional Ortopèdia Rubio-IV Memorial Manel Palau, que avui ha finalitzat a les pistes del Club Tennis Urgell.

El jugador murcià ha protagonitzat una excel·lent final juntament amb Francesc Tur que ha anat al tercer set.

Tur ha començat molt més fort el partir decisiu emportant-se el primer parcial per 6-4. En el segon, les coses han canviat radicalment, donat que Siscar s’ha posat ràpidament amb un 4-1 al seu favor. No obstant, Tur ha remuntat fins a empatar a 4 jocs obligant el seu rival a treure noves forces fins el 7-5 final.

Amb la igualtat regnant al marcador, Enrique Siscar ha demostrat el seu bon estat de forma en el tercer i definitiu set, en el que ha aconseguit el triomf per 6-4.

Simultàniament, a la pista 2 del Club Tennis Urgell s’ha disputat la final de consolació entre Juanjo Rodríguez i Patxi Fadrique, que ha guanyat el primer per 6-4 i 6-2.

A l’entrega de trofeus han estat presents el president del CT Urgell, Ramon Mestres; la Regidora d’Esports de la Paeria, Montse Parra; el Representant Territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura; i Toño Rubio, Gerent d’Ortopèdia Rubio.

Aquesta setmana i fins diumenge, les instal·lacions del Club Tennis Urgell seran l’escenari on es disputarà el Campionat de Catalunya Sub 15.

NOTICIA I FOTO: Club Tennis Urgell

club-de-tennis-urgell-213437

Share