Notícies

Serret, el millor lleidatà al Màster del Circuit d’Estiu

Quatre jugadors lleidatans van participar al Màster del Circuit Juvenil d’Estiu, una prova que reuneix ells vuit millors tennistes de cada categoria en funció dels punts aconseguits durant els tornejos del circuit que se celebren des de juny fins al setembre.

Alejandro Serret, Ares Teixidó i Óscar Manciñeiras (CT Lleida) i Ramón Puértolas (CT Urgell) van ser presents a Terrassa, mentre que Néstor Giribet (CN Lleida), va ser primer suplent.

Serret es va quedar a les portes del títol després de perdre la final contra Jordi Busquets per 6-4 i 7-5, en un partit on el lleidatà no va poder imposar el seu ritme en cap moment del partit. A les semifinals es va imposar a Roviralta per 6-4 i 7-6 i a la primera ronda va superar a Herberg per 6-2 i 6-1.

Manciñeiras va perdre a semifinals contra Fajula (6-1 i 6-4) després d’haver superat  a Casanovas per 7-6 i 6-0.

La mateixa sort va tenir Ares Teixidó, ja que va superar la primera ronda en guanyar Alba Motas per 4-6, 6-1 i 9-7, però va perdre a semifinals contra Julia Aliseda, guanyadora de la competició, per 7-5 i 6-3. Per la seva banda, Ramón Puértolas va perdre als quarts de final davant Campoy per 3-6, 6-1 i 6-4.

Share