Notícies

Sergio Gutiérrez, subcampió de l’ITF Futures d’Irun

El tennista alacantí del CT Tarragona, Sergio Gutierrez, es va classificar per a la final del “XVIII Gran Premio Ciudad de Irun” un torneig ITF Futures disputat a l’esmentada  localitat guipuscoana, dotat amb 15.000$ en premis i jugat en les pistes de terra batuda del Club Txingudy.

El nostre representant, màxim favorit de la competició,  no va poder arrodonir la seva actuació i va caure a la final, que es va haver de disputar en pista coberta per causa de la pluja, davant el  segon cap de sèrie, el búlgar Grgor Dimitrov pe 4/6, 6/3 i 6/4.

Per arribar a la final, Gutiérrez havia superat a Roberto Ortega en primera ronda i al tailandès Wachiramanowong en segona. Als quarts de final es va afavorir de  l’abandonament de Jose Checa quan només s’havien disputat tres jocs i va superar el tercer favorit, el francès Laurent Rochette, per 7/6(7) i 7/6(4) a les semifinals.

Aquesta ha estat la sisena final de la temporada per Sergio Gutierrez. De les cinc anteriors en va guanyar tres: Murcia-2, Vic i Tunísia i en va perdre dues a Murcia-1 i Ciutadella.

Sergio Gutiérrez, subcampió de l’ITF Futures d’Irun

Share