Notícies

Sergio Gutiérrez revalida el títol de campió a Sabadell

El tennista alacantí del CT Tarragona, Sergio Gutiérrez, es va proclamar, per segon any consecutiu, campió del “Open Unnim – XVIII Trofeu Ciutat de Sabadell”, un torneig ITF Futures dotat amb 15000$ que es va disputar a les pistes del CT Sabadell.

A la final van arribar els dos màxims favorits, el jugador vasc del CT Barcino, Guillermo Olaso, primer cap de sèrie i l’esmentat Sergio Gutiérrez, segon preclassificat. El partit va caure finalment del costat de Gutierréz que malgrat perdre el primer set per 6/1 es va refer i va guanyar els dos següents per 6/4 i 6/2.

Per arribar a la final, el campió va deixar fora de competició a Juan Lizariturry, Pablo Martín, José Checa (5) i Pablo Santos (3). Per la seva part, Guillermo Olaso va derrotar a David Canudas, Agustin Boje, Marc Fornell (7)  i a l’australià Jason Jubler.

Gutiérrez es va quedar a un sol partit de fer el doblet ja que, al costat de Rafel Mazón, va perdre la final de dobles davant la parella formada per Miguel Angel López i Pablo Santos que es van imposar per 7/6(4) i 7/5.

Aquest es el cinquè títol individual pel jugador del CT Tarragona que ja anteriorment havia aconseguit guanyar els de Murcia-2, Vic, Tunísia i Tánger (Marroc).

Sergio Gutiérrez amb Francesc Orriols.

Share