Notícies

Sergio Gutiérrez guanya l’ITF Futures de Tanger

El tennista alacantí del CT Tarragona, Sergio Gutiérrez, segon favorit de la competició, s’ha proclamat campió de l’ITF Futures disputat a Tanger (Marroc), en pistes de terra batuda, una prova dotada amb 15000$ en premis, en derrotar a la final al francès Florian Reynet, tercer cap de sèrie, per 6/4 i 6/2.

Gutiérrez va derrotar en primera ronda al jugador local, Mohamed Said Chaki per 6/1 i 6/2 i en segona al també marroquí Yassine Idmbarek per 6/4 i 6/1. A quarts de final va superar al jugador català del RCT Barcelona-1899, Gerard Granollers, vuitè cap de sèrie, per 6/1 i 6/2. Ja a semifinals es va desfer de l’austríac Philipp Oswald (4) per 4/6, 6/3 i 6/4.

Al títol d’individual, Gutiérrez va afegir el de dobles que, al costat del jugador del CT de la Salut, Carlos Poch, va aconseguir en derrotar a Philipp Oswald i l’holandès Tim Van Terheijden per 6/2 i 6/3.

Aquest es el quart torneig d’aquesta categoria aconseguit enguany per Sergio Gutiérrez que anteriorment havia guanyat a Murcia-2, Vic i Tunísia.

Sergio Gutiérrez, campió a l'ITF de Tanger

Share