Sergio Gutierrez, campió de l’ITF del Murcia Club de Tenis.

El tennista del CT Tarragona, Sergio Gutierrez ha fet bona la dita castellana “a la tercera va la vencida” i ha guanyat la tercera final que ha disputat enguany.

L’alacantí, tercer favorit, es va proclamar campió del ITF Futures jugat al Murcia CT, un torneig dotat amb 10.000$ i disputat en pistes de terra batuda.

A la final, Gutierrez va derrotar al tennista del RC de Polo de Barcelona, José Checa, quart preclassificat, per 7/5 i 6/4.

Per arribar a la final, el jugador del CT Tarragona va haver de deixar fora de competició al xipriota Photos Kallias, en primera ronda, a Sánchez de Luna, en segona, a l’italià Giorgini, sisè favorit, als quarts de final i, ja en semifinals, al primer cap de sèrie de la competició, el jugador del RCT Barcelona-1899, Albert Ramos a qui va vèncer per 7/6(6) i 6/2.

Per la seva part, Checa va eliminar consecutivament a l’alemany Mathias Dorfler, a Carlos Calderón, a Agustin Boje, vuitè cap de sèrie, i ja a les semifinals, a Pablo Carreño, a qui va guanyar per 6/2 i 6/4.

Sergio Gutierrez, que està tenint un brillant inici de temporada, havia perdut la final de l’ITF del Club Cordillera davant el valencià Roberto Bautista i la de l’ITF Futures jugat a Ciutadella, on es va inclinar davant l’italià Francesco Aldi.