Notícies

Sergi Viles, al Màsters Rafa Nadal

Sergi Viles s’ha classificat per al Másters Rafa Nadal Academy by Movistar en guanyar el Trofeo Valores, guardó que reconeix els valors i l’actitud dins i fora de pista al llarg de l’any en el circuit aleví i infantil del Rafa Nadal Tour.

D’aquesta manera, Viles, que juga actualment pel CT Barcino, serà l’únic lleidatà que competirà en un torneig es juga a mitjans de setembre a l’acadèmia de Rafa Nadal.

El Trofeo Valores té com a objectiu reconèixer i premiar els jugadors del Rafa Nadal Tour que posin en pràctica uns valors, unes actituds i uns comportaments més positius, aspectes que des de l’organització del circuit es consideren fona-mentals per a un correcte desenvolupament personal i esportiu dels participants. Aquests valors es reflecteixen durant la celebració de cada eta-pa. Els aspectes que es tenen en compte en el Rànquing de Valors són: actitud, dinàmiques de valors i conducta.

El jugador de cada categoria que obté una major puntuació en aquest rànquing paral·lel al tennístic, és premiat amb la vuitena plaça per disputar el Master, com a guanyador del Trofeu de Valors, com ha estat el cas de Sergi Viles.

Share