Notícies

Segon títol consecutiu de Gerard Granollers a Portugal

El tennista barceloní del RCT Barcelona-1899, Gerard Granollers, va aconseguir el segon títol ITF de la seva carrera en guanyar el torneig portuguès d’Albufeira una competició dotada amb 10000$ i disputada en pistes rapides.

Granollers, tercer favorit, va derrotar a la final al polonès Adam Chadaj, que no era cap de sèrie, per 7/6(3), 4/6 i 7/5.

Per arribar a la final, el nostre jugador va derrotar en primera ronda al belga Antoine Champagne i en segona al portuguès Francisco Dias. Ja a quarts de final, Granollers es va imposar a l’andalús Agustín Boje, cinquè favorit, per 6/1 i 6/1 mentre que en la penúltima ronda va haver de superar al primer cap de sèrie, l’italià Claudio Grassi al que va vèncer de forma clara per 6/2 i 6/2. Chadaj va fonamentar el seu bon torneig en la primera ronda en la que es va enfrontar al quart favorit, el suec Prpic, al que va superar per 3/6, 6/2 i 6/4.

Desprès de molt de temps buscant el triomf no es pot negar que aquesta estada a Portugal li està sortint d’allò més rendible al petit dels Granollers que rebrà un fort impuls amb aquests dos títols consecutius.

Gerard Granollers campió de l'ITF Futures d'Albufeira 2011.

Share