Notícies

SABADELL ACOLLIRÀ EL PRIMER CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI DE PICKLEBALL

La ciutat de Sabadell acollirà el primer Campionat de Catalunya Universitari de Pickleball. La competició, prevista per al dijous 11 d’abril de 2024, se celebrarà a les instal·lacions de Vila Pickleball, primer club afiliat a la Federació Catalana de Tennis en aquesta modalitat.

Aquesta iniciativa, organitzada per Esport Català Universitari i Vila Pickleball amb la col·laboració de l’FCT, entitat que des de fa uns mesos acull aquesta modalitat esportiva,  obrirà les portes a alumnes PAS i PDI de les 12 universitats catalanes i centres adscrits, que hauran estat matriculats durant el curs 2023/2024.

La jornada començarà a les 9 h i s’allargarà fins a les 15:30 h, amb una fase prèvia de lligueta seguida per les eliminatòries. La competició adoptarà la reglamentació de la IFP (International Federation of Pickleball).

Inscripcions 

Els interessats a participar hauran de formalitzar la seva inscripció a través del Servei d’Esports de la seva respectiva universitat abans del divendres 5 d’abril a les 12 h. Amb un preu de 6 € per jugador/a, els participants també tindran l’opció de llogar pales el dia de la competició a un preu accessible.

 

Per a més informació consulteu el reglament de la prova!

 

 

Share