Roura i Masarova, campions del NIKE Júnior Tour de Marbella

Bona actuació del tennistes catalanes a la prova del NIKE Júnior disputada a les pistes del Club El casco de Marbella ja que van aconseguir dos dels títols en disputa.

El tennista del CT de La Salut, Marc Roura, va fer honor a la seva condició de primer cap de sèrie i es va emportar el títol en categoria aleví en derrotar a la final al jugador del Club Nazaret, Lucas ranco, cinquè favorit, per 6/1, 4/6 i 6/1. Franco va impedir una final catalana en imposar-se en semifinals al segon cap de sèrie, el representant del CT Canet, Gonzalo Garcia-Nieto, per 7/6 i 6/3.

Pel que fa a la categoria aleví femenina, el títol va ser per la jugadora del CE Sánchez-Casal, Rebeka Masarova, que també va fer bona la seva condició de màxima favorita i va guanyar la prova en derrotar a la final a la tennista del CD Tennisquick Los Cristianos, Marie Van den Bosch, per 6/3 i 6/0. La jugadora del CT Sabadell, Esther López, va caure als quarts de final en perdre amb Masarova per 6/3 i 6/1 mentre que la tennista del CN Sant Cugat, Catalina Medici, que era la segona favorita del torneig va perdre en segona ronda amb Maria José Portillo.

La millor de les nostres representants en la prova infantil va ser Laia Conejero, del CST Cunit, que va perdre en semifinals davant la segona favorita,  las tennista del CD Racket Club Fuengirola, Natividad López, per 6/2 i 6/1. López es va proclamar campiona en derrotar a la final a la jugadora de la Escuela de Tenis Rosa Domínguez, Lorena Rionda, per 6/1 i 6/3. Alba Conejero va caure als vuitens de final en perdre amb Sarah Fernández per 7/6 i 6/3.

Pel que fa a la prova infantil masculina, no hi va haver participació catalana i el títol va ser pel segon cap de sèrie, el madrileny del CT Chamartín, Miguel Semmler que va derrotar a la final al màxim favorit, el jugador del CD Racket Club de Fuengirola, Carlos Divar, per 6/1 i 6/4.

Marc Roura, campió alevi del Nike Júnior Tour de Marbella.