Notícies

Roger Pascual i Iva Jovanova, campions de Catalunya Aleví

Aquest diumenge 18 de febrer, s’han disputat al CIT Cornellà, les finals individuals del Campionat de Catalunya Aleví Trofeu Joan Torné i Reverter “In memoriam”. 

La final masculina la van disputar, el primer cap de sèrie i principal favorit Luis Garcia, i el tarragoní del RCTB1888, Roger Pascual. La final fou tot un espectacle, gràcies al bon tennis que ens varen regalar tots dos jugadors; moments de bon joc per part de tots dos tennistes i màxima tensió i concentració de Garcia i Pascual durant tot el partit. Després de més de dues hores de partit, Roger Pascual va superar Luis Garcia per 7/6(5) i 6/2.

En la final femenina es varen enfrontar la tennista del CE Laietà i cap de sèrie número 1 Martina Genís, davant la tennista macedònia del CE Sanchez Casal, Iva Jovanova. Final també molt competida, tot i que el resultat així no indiqui, entre dues de les millors jugadores del tennis català juvenil. Més d’una hora i trenta minuts de partit varen lluitar totes dues jugadores, que també ens varen regalar una gran final, guanyada  per Iva Jovanova per 6/4 6/0.

A l’entrega de Trofeus, varen assistir  Joan Torné, acompanyat per la seva familia, així com Josep Valls, directiu de la FCT acompanyat per Director Esportiu Oscar Mas.

Previament el dissabte, s’havien disputat les finals de dobles amb els següents resultats:

  • DOBLES MASCULÍ: Avdeev/Gurt es van proclamar campions, superant la parella Coll/Guàrdia per 6/2 6/4
  • DOBLES FEMENÍ: Ferrer-Salat/Torner es van proclamar campiones superant Perelló/Waring per 6/2 5/7 (10/5)

Consulta Quadres 

Galeria Fotos facebook-FCT

 

Share