ROGER PASCUAL I BERTA PASSOLA, CAMPIONS DE L’ITF JÚNIOR DE EL PRAT DE LLOBREGAT

El jugador del Reial Club de Tennis Barcelona i amb beca del TEC Carles Ferrer Salat Roger Pascual, i la jugadora del Club Tennis Vic Berta Passola, es van proclamar campions del torneig internacional júnior de El Prat de Llobregat celebrat a les instal·lacions de la Emilio Sánchez Academy del 12 al 17 de setembre.

Roger Pascual, que partia com a segon cap de sèrie del campionat, va fer un torneig molt sòlid i no va cedir cap set. En la final es va imposar a Sergio Callejon per un doble 7/5. Aquest és el seu cinquè títol en el circuit mundial sub-18, i quart aquesta temporada. El barceloní venia de guanyar l’ITF J3 de Vic, el J3 del RCTB-1899, i el J4 de Les Franqueses del Vallès.

En l’individual femení, la Berta Passola va aconseguir el seu primer títol de l’any en superar a la final a l’holandesa Annelin Bakker per 6/2 7/6. Aquest és el quart títol en el circuit ITF júnior de tota la seva carrera després de guanyar el J5 de Roskilde, el J4 de Maasek i el J5 de Hillerod, tots el 2021.

Pel que fa al dobles, el jugador del RCTB-1899 Luis Garcia Páez va quedar subcampió fent parella amb Mateo Luis Álvarez. En la final van perdre davant els israelians Vladimir Bazilevsli i Ojek Shimanov per 6/3 6/3.