Notícies

ROGER PASCUAL FINALISTA DEL RAFA NADAL TOUR DEL RCT BARCELONA

2557_1  IMG-20180111-WA0007

El tennis tarragoní assoleix els millors resultats al circuit fins a la data.

L’Ampostí Roger Pascual (RCT Barcelona) ha estat el primer jugador de la província de Tarragona en disputar una final del prestigiós circuit RAFA NADAL TOUR BY MAPFRE. A més ho ha fet al seu propi club, el RCT Barcelona, organitzador de la primera prova de l’any. El jove tennista de les Terres de l’Ebre, que farà 12 anys aquest 2018, va donar la sorpresa al quadre aleví masculí al qual partia com a vuitè favorit, al derrotar als caps de sèrie 2 i 3 en quarts de final i semifinals respectivament. En la final, Pascual va cedir davant el Madrileny Martin Landaluce, acusant l’esforç de la ronda anterior, a la que va aixecar fins a tres “match balls” en contra al tercer i definitiu set.

Aquest no va ser l’únic resultat destacable aconseguit per un jugador de la província, ja que les jugadores del CT Serramar Ruth Aliagas i Àngela Geballi van arribar a les rondes de semifinals i quarts de final als quadres s-12 i s-14 respectivament. La també rapitenca Aran Montañés (CE Johnny Montañés), que es va classificar entre les 8 millors jugadores del quadre s-12 femení, va estar a un sol pas d’accedir a les semifinals i va caure al set de desempat amb un resultat molt ajustat.

Iker Urribarrens (CST Cunit) va ser el jugador de la nostra representació que va aconseguir arribar més lluny al quadre s-14 masculí, assolint els vuitens de final. Cal destacar que Urribarrens va obtenir un bon resultat a la prestigiosa Orange Ball als Estats Units aquest passat desembre.

 

 

Share