ROGER PASCUAL, CAMPIÓ DE L’ITF JÚNIOR DE VIC

El jugador del Reial Club de Tennis Barcelona i amb beca del TEC Carles Ferrer Salat, Roger Pascual, es va proclamar campió del torneig internacional júnior del Club Tennis Vic, de categoria J3, i disputat del 5 al 10 de setembre.

En la final, Pascual, que partia com a màxim favorit per endur-se el títol, va superar al seu company Albert Pedrico per 7/5 i 6/3. Aquest és el seu quart títol en el circuit mundial sub-18, i tercer en aquesta temporada. El barceloní venia de guanyar la setmana passada l’ITF Júnior del RCTB-1899, i el J4 de Les Franqueses del Vallès al juny.

En el quadre de dobles, la victòria va ser per la parella formada per Luis García Páez i Albert Pedrico, després d’imposar-se a la final a Pere Prat Turró i Kenneth Rabinad per 7/5 i 6/3.