Notícies

Robredo segueix el bon camí a Bastad

Tommy Robredo, cinquè cap de sèrie, va superar el polonès Michal Przysiezny (7-6 -3 – i 6-3) i va sobreviure al comiat dels favorits en la jornada del torneig de Bastad, com el francès Paul Henri Mathieu, quart, o Denis Istomin, setè.
Robredo va trigar vuitanta minuts a superar al seu adversari i arribar a la segona ronda, en què s’enfrontarà al kazakh Andrei Golubev, botxí de l’argentí Máximo González per 6-3 i 6-2.
L’uruguaià Pablo Cuevas va protagonitzar una de les sorpreses de la sessió en eliminar al quart cap de sèrie, Paul Henri Mathieu, a qui va superar gràcies als desempats, per 7-6 (2) i 7-6 (3).
El tennista sud-americà serà l’adversari del català Pere Riba, que dilluns va treure endavant el seu duel amb l’australià Petar Luczak.
Marcel Granollers, però, no va poder superar l’italià Andreas Seppi, amb el que va caure per 6-4 i 6-2. El transalpí jugarà en segona ronda amb el seu compatriota Potito Starace.
L’uzbek Istomin va ser un altre dels caps de sèrie que van abandonar el torneig sense superar el primer tall. Va caure davant el croat Franco Skugor, que procedeix de la fase prèvia, per 7-6 (5) i 7-6 (7).
El finlandès Jarkko Nieminen, per la seva banda, va guanyar el suec Christian Lindell (4-6, 6-0 i 6-4) i el francès Stephane Robert al seu compatriota Jonathan Dasnieres de Veigy, per 6-4 i 6-1.

Share