Robert Herrera, campió de la Babolat Cup

El tennista català del CT Barcino, Robert Herrera, tercer favorit de la competició, es va proclamar campió de la fase final de la Babolat Cup, que es va disputar al llarg de la passada setmana a Platja d’Aro a les instal·lacions del CT d’Aro.

Herrera, tercer favorit, va derrotar a la final al primer cap de sèrie, l’extremeny Alberto Montijo, per 6/3, 6/7(3) i 6/1.

En la competició de dobles, Herrera, formant parella amb Joan Bonavila, va caure a les semifinals davant els, finalment campions, Barroso i Domínguez per 6/1 i 6/2.

Pel que fa a la competició femenina, la tennista del CT Sabadell, Marina Guinart, setena cap de sèrie, va arribar fins a la final on va caure en tres sets davant de la màxima favorita, la valenciana Sara Sorribes, per 2/6, 6/3 i 6/0. Sorribes havia derrotat Julia Payola, sisena cap de sèrie, a quarts de final, ronda a la que també va arribar Julia Gutiérrez, vuitena favorita.

En dobles, Guinart i Gutierrez van perdre la final davant Sorribes i Martínez.

La Babolat Cup és un dels més prestigiosos tornejos de categoria infantil que es disputen a Espanya.