Robert Herrera, Campió de Catalunya Infantil

El jugador del CT Barcino, Robert Herrera, es va proclamar Campió de Catalunya Infantil en imposar-se per 4/6, 6/4 i 6/4 al tennista del CE Laietà, Dennis Uspensky, segon preclassificat, en la final disputada el proppassat dissabte a l’Accentennis Cornellà.

La final femenina que havien de disputar la quarta favorita, la tennista del CT Sabadell, Marina Guinart i la desena cap de sèrie, Julia Payola, del CT Olot, es va ajornar per una data que encara no s’ha determinat.

Pel que fa a les finals dels tornejos de repesca, en categoria masculina es va produir la victòria del tennista del CT de la Salut, Pol Amoros, que es va imposar al representant del CE Laietà, Adrià Elduque, per 3/6, 7/5 i 6/3.

I en categoria femenina, van guanyar els partits de semifinals la jugadora del CT Reus Monterols, Anna Garcia en imposar-se a la representant del CT Barcino, Natalia Serrano per 3/6, 6/4 i 6/3 i també Jil Belen Teichmann, del Real Club de Tennis Barcelona-1899 que es va imposar a la jugadora del CT Manresa, Magda Aubets per 6/1 i 6/1.

D’aquesta forma, ja estan determinats els 9 jugadors i les 10 jugadores classificats per disputar el Campionat d’Espanya de la categoria i que son els vuit quartfinalistes més el guanyador de la repesca masculina i les dues finalistes de la femenina:

CLASSIFICATS MASCULINS:

Robert Herrera, Dennis Uspensky, Eric Donadeu, Arturo Schmidt, Alex Fillat, Alejandro Rosas, Eduard Güell, Albert Freixas i Pol Amorós.

Robert Herrera, campió de Catalunya infantil

CLASSIFICADES FEMENINES:

Marina Guinart, Julia Payola, Elena Roca, Paula Badosa, Sonia Madroñal, Maria Isabel Roset, Aliona Bolsova, Ariadna Martí, Anna García i Jil Belen Teichmann.

Pel que fa a la competició de dobles, la prova masculina la va guanyar la parella formada per Robert Herrera (CT Barcino) i Alvaro López (CT Barcino), primers favorits en imposar-se a Marc Milà (CE Laietà) i Eduard Güell (CT de la Salut) per 6/3 i 6/1.

En categoria femenina, va guanyar la parella formada per les jugadores del Real Club Tennis Barcelona-1899, Elena Roca i Jil Belen Teichmann, primeres favorites que van superar a la final a Julia Gutierrez, del CT Girona i Mila Milanovic del CT Urgell, segones cap de sèrie,  per 6/0 i 6/4.