Notícies

ROBERT CARBALLÉS GUANYA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Roberto Carballés s’ha proclamat avui campió de Catalunya absolut Trofeu Joan Margets i Ferrer “In Memoriam” al vèncer Albert Montañés per 6-4 i 6-0, en una hora justa de partit.

El partit ha estat entretingut, sobre tot durant el primer set. Amb una graderia de la pista 3 del CT Girona amb bona bon aspecte, el rapitenc Montañés ha lluitat tots els punts per intentar complicar-li el joc al seu rival. Malgrat això el bon ritme de Carballés, l’actual 109 de l’ATP, contrarestava amb un joc molt més “apurat” del de la Ràpita. Tot i això, el 6-4 va caure al costat del cap de sèrie 1 de la competició.

El segon set, no va tenir color. Carballés va mostrar-se molt superior a Montañés que no va trobar la manera de trencar-li cap joc al seu rival. La falta de ritme et feia evident permetent a Carballés, guanyar el segon set 6-0 i cloure la final, en un temps d’1 hora justa de joc.

Al final, lliurament de premis amb la presència de Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Jordi Tamayo, president de la FCT; Isabel Muradà, tinent d’alcalde i regidora d’esports de l’Ajuntament de Girona; Carles Salgas, diputat d’esports de la Diputació de Girona; Felip Ródenas, vicepresident de la RFET; Carles Montañés, president del CT Girona, es varen lliurar els diferents trofeus al campió i finalista, per després retre l’homenatge “del Tennis Català” a Albert Montañés.

D’aquesta clou la 110a edició del Campionat de Catalunya Absolut Trofeu Joan Margets i Ferrer “In Memoriam”, essent la tercera vegada consecutiva que es portava a terme a les instal·lacions del Club Tennis Girona, entitat que aquest any 2017 celebrà el Centenari del seu naixement (1917-2017).

NOTICIA: Carles Alonso

FOTOS: Jordi Ramos

IMG_2456 IMG_2457 IMG_2458 IMG_2459

Share