Notícies

Rmotion, nou Patrocinador Oficial de la Federació Catalana de Tennis

Aquest dijous 22 de febrer, s’ha realitzat la signatura del contracte a les instal·lacions de  ROMAUTO.

La Federació Catalana de Tennis i Rmotion, han arribat a un acord pel qual el grup automobilístic es converteix en Patrocinador Oficial de la FCT.

Amb el citat acord, Rmotion, grup automobilístic de referència a Catalunya amb més de 20 concessionaris oficials de Nissan, Ford, Mazda, Suzuki i Honda, s’incorpora al Programa de Patrocini de la Federació Catalana de Tennis com a Vehicle Oficial. A més a més la seva marca tindrà presència en totes les competicions i esdeveniments organitzats per la Federació i donarà nom a un dels circuits més importants del Tennis Català; el circuit absolut de la FCT, passarà a denominar-se Circuit Absolut Rmotion.

L’acord també converteix Rmotion en soci del Projecte de Serveis a Clubs, donat que tots els clubs del tennis català podran accedir em condicions molt avantatjoses a la compra de vehicles del seu grup automobilístic.

La signatura del contracte s’ha realitzat a ROMAUTO, concessionari Oficial Nissan, i ha comptat amb la presència de Jordi Tamayo, President de la Federació Catalana de Tennis i Enric Romagosa, Directiu de  Rmotion.

Share