Notícies

REUNIÓ INFORMATIVA DE LA FCT A LLEIDA

Reunió informativa de la FCT a Lleida sobre el nou portal integral, les Lligues catalanes i el model esportiu

El Club Tennis Lleida ha acollit aquest matí una reunió informativa organitzada per Federació Catalana de Tennis, una trobada en la qual hi han participat diferents representants dels clubs de les terres de Lleida.

Durant la reunió s’han presentat, i posat en comú, les línies mestres del funcionament del nou portal integral de la FCT, que ha nascut amb l’objectiu d’agilitzar i modernitzar tota la gestió de competició, i també s’ha ofert una breu explicació sobre la modificació del Reglament de la Lliga Catalana.

A la trobada hi han estat presents tècnics i personal administratiu de diferents clubs. Per part de la FCT, els encarregats de dur a terme les presentacions han estat Òscar Mas (Director Esportiu), Jordi Cuscó (Àrea de competició) i Ivan Ortiz, que serà el tècnic responsable de dirigir la planificació i els entrenaments del Centre de Tecnificació de La Caparrella.

En una trobada posterior amb els responsables de les escoles de tennis, Mas i Ortiz han posat les bases de la nova proposta esportiva que s’executarà a Lleida i han demanat l’opinió i col·laboració dels responsables dels clubs per tal d’elaborar el projecte definitiu.

Share