Notícies

RENOVAT ACORD DE PATROCINI ENTRE LA FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS I HEAD

El Tennis Museum de la Federació Catalana de Tennis, ha estat l’escenari escollit per segellar l’extensió de l’acord de patrocini entre la FCT i HEAD, que vinculava les dues marques fins a finals de 2018 i que ara es perllonga fins al 31 de desembre de 2021.

L’extensió d’acord es tradueix en el fet que HEAD continuarà sent la pilota oficial amb la qual es jugaran tots els tornejos de la federació, en les diferents modalitats esportives, així com a ús exclusiu de raqueta, bossa, cordatge i accessoris de l’esmentada marca austríaca.  Jordi Tamayo, President de la Federació Catalana de Tennis, i Jochen Schirmer, Commercial Manager d’HEAD Spain, han segellat l’extensió d’acord de Patrocini.

Per Jochen Schirmer, l’extensió contractual “demostra la ferma aposta de HEAD per una de les federacions més importants així com la bona sintonia amb la Federació. Que la pilota HEAD segueixi sent l’oficial del Tennis Català, és un actiu important per a la marca, ja que estem parlant d’un territori on es disputen gairebé 70.000 partits anuals. A més a més, la raqueta HEAD continuarà sent l’oficial de tot l’equip tècnic de la Federació, la qual cosa demostra la plena confiança dels tècnics / ques en els nostres productes “.

Per la seva banda, el President de la FCT Jordi Tamayo, declarava que “és un orgull per al Tennis Català, que la marca líder a nivell mundial del nostre esport aposti per nosaltres. Demostra la bona i incessant tasca que estem fent des de la FCT i la gran implantació dels productes HEAD al Tennis català“.

Cal destacar la història conjunta de la FCT i HEAD que va començar al gener de 2009, i ja van gairebé 9 anys. Esperem que aquesta relació segueixi sent tan fructífera com fins ara i que generant molts èxits junts.

Share