Notícies

Règim sancionador / Curs Tècnic d’Esports de Nivell 1

Atesa la LLEI 3/2008, de 23 d’abril de l’exercici de les professions de l’esport  , el Règim sancionador de la qual entra en vigor a partir del mes de gener del 2019,i tenint present totes les peticions que estem rebent al respecte , la Federació Catalana de Tennis ofereix el servei de Formació Oficial de Tècnic d’Esports de Nivell 1  a les províncies per seguir regulant el sector del tennis amb la legislació vigent.

Per aquest motiu, s’obre un període per sol·licitar un curs a la vostra província.

* Preinscripció plantilla ( data límit 10 de desembre 2018 ) :

Per sol·licitar el curs de manera oficial al Consell Català de l’esport, necessitem que la preinscripció superi un mínim de 10 alumnes. El lloc del curs està per determinar i s’assignarà una seu quan tinguem la certesa que se supera un mínim d’alumnes.

* INSCRIPCIÓ:

Un cop sol·licitat el curs de manera oficial al Consell Català de l’Esport, aquest es realitzarà si es manté o es supera el mínim d’inscrits de manera oficial per a la prova d’accés. És a dir, mínim de 10 alumnes inscrits.

Per sol·licitar un curs en la vostra província cal omplir el formulari de preinscripció i enviar-lo a l’adreça de correu toni.fuentes@fctennis.cat

Estem a la vostra disposició,

Atentament,

Share