Notícies

RECONEIXEMENT CAMPIONES, CAMPIONS I FINALISTES DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA JUVENILS 2018

Aquest dilluns 10 de desembre s’ha celebrat al Museu del Tennis Català, acte de reconeixement a les campiones, campions i finalistes dels Campionats de Catalunya 2018. Un acte que es celebra per segon any i on van ser presents jugadors i jugadores així com els seus tècnics, familiars i clubs als que representen.

Jordi Tamayo, President de la FCT va obrir l’acte felicitant als jugadors i jugadores pels èxits esportius, però incidint en la importància del factor humà. Tamayo va destacar la tasca que està realitzant la FCT en la transmissió de valors, com demostra les enquestes realitzades durant diferents els tornejos juvenils, per conèixer i analitzar el comportament dels nostres joves.

Durant l’acte es van realitzar dues ponències; la primera a càrrec d’Hector del Barco que va parlar sobre la importància del factor mental en el tennis així com de la gran eina de transmissió de valors que suposa el nostre esport. La segona ponència va anar a càrrec de Maite Esteve i Xavier Garcia, Director de l’Escola Maristes Girona, que ens van exposar el cas d’èxit de la seva escola a l’hora de treballar per la bona coordinació entre escola i familias en la conciliació d’estudis i tennis de competició.

L’acte va finalitzar amb l’entrega als jugadors i jugadors d’un pòster personalitzat com a reconeixement als resultats aconseguits en els Campionats de Catalunya 2018.

GALERIA FOTOS

Acte reconixements Campionats Catalunya (9)

Share