Notícies

RECONEIXEMENT ALS CAMPIONS I FINALISTES INDIVIDUALS DELS CAMPIONATS CATALUNYA JUVENILS 2017

En un acte celebrat al Museu del #tenniscatalà, la Federació Catalana de Tennis va voler retre un petit homenatge a tots els Campions i Finalistes Individuals dels Campionats de Catalunya Juvenils 2017.

L’acte el va obrir el President de la FCT Jordi Tamayo, que a banda de felicitar a tots els presents, va voler recalcar “la importància de la educació en valors que impulsa la nova Junta Directiva de  la Federació.” Tamayo també va destacar “la gran tasca que fan els clubs i els tècnics en la formació esportiva i personal dels nois/es i el paper dels pares i mares”.

Seguidament, es va realitzar una Xerrada enfocada a la Psicologia i els valors en el mon del Tennis, per part de Artur Lazaro i Erik Neraud.

El moment àlgid de la tarda va arribar amb els reconeixements als jugadors/es; un per un van rebre, de mà del President de la Federació, un petit record de l’èxit esportiu aconseguit durant aquest any 2017 i que els acredita, no només com els millors jugadors de la seva generació, sinó també com a grans ambaixadors del Tennis Català.  n

Els jugadors/es reconeguts varen ser:

 

 

 

CAMPIONS

 

GALERIA FOTOS ACTE

Share