Notícies

RECONEGUTS ELS CLUBS D’EXCEL·LÈNCIA DEL TENNIS CATALÀ

La Federació Catalana de Tennis, ha fet reconeixement aquest mes de desembre, als Clubs d’Excel·lència del Tennis Català. En concret, els clubs reconeguts han estat: Club Tennis Lleida, Club Tennis Urgell, Club Natació Lleida, Club Joventut Ulldecona, Club Tennis Vic, Club Esportiu Mas Ram, Club Tennis Andrés Gimeno, Club Tennis de La Salut, Reial Club de Tennis Barcelona 1899, Club Tennis Barcino, Reial Club de Polo, Club Esportiu Laietà, Club Tennis Sabadell, Club Natació Tennis Sant Cugat, Cercle Sabadellès i Beach Tennis Barcelona.

Recordem que aquest reconeixement, l’atorga la Federació Catalana de Tennis a tots els clubs que compten amb tots els jugadors i jugadores de l’Escola de Tennis amb llicència federativa, així com amb tot l’equip tècnic amb la formació adient i la seva inscripció al Registre de Professionals de l’Esport de Catalunya.

Durant l’acte d’entrega del distintiu de club d’excel·lència als clubs, la FCT ha fet entrega a tot ells, d’un lot de productes per les seves escoles de tennis. A més a més, tots els clubs que formin part d’aquest col·lectiu, podran accedir durant la temporada a ajudes econòmiques per l’organització de competicions internacionals, així com a bonificacions especials en l’emissió de noves llicències federatives., entre altres avantatges.

Share