Notícies

REBEKA MASAROVA ES QUEDA A LES PORTES DEL TÍTOL AL WTA 125 DE LA BISBAL

Rebeka Masarova s’ha quedat a les portes d’aconseguir el seu primer títol WTA 125. La barcelonina, que partia com a cinquena cap de sèrie del torneig, es va veure superada per l’argentina Lourdes Carlé (6a favorita i 98a de la WTA) en la final de la 8a edició de l’Open Internacional Femení Solgironès. En un duel que es va allargar gairebé dues hores, va acabar cedint per 3/6 6/1 6/2.

La final va començar amb un espectacular nivell de Masarova, que va fregar la perfecció en gairebé totes les facetes del joc. Sòlida amb el servei, bé des de fons de pista i resolutiva a la xarxa. Per part seva, Carlé no aconseguia trobar el joc que portava mostrant tota la setmana. Finalment, Masarova es va apuntar el primer parcial per 6-3.

A partir del segon parcial la final va canviar de guió per complet. La tennista argentina va elevar el seu nivell per neutralitzar el tennis gairebé perfecte que estava imposant Masarova. Ho va fer amb el seu estil habitual, mostrant una gran solidesa des de fons de pista i lluitant cada pilota.  Així, Masarova va anar acumulant errors no forçats per a cedir el segon parcial per 6-1.

El decisiu parcial va començar molt igualat, però aviat el marcador es va desequilibrar a favor de l’argentina. El punt d’inflexió va arribar amb el 2-2 i servei per a Mararova. Després d’estar a prop de trencar en el joc anterior, la barcelonina va acumular dos dobles faltes en el mateix joc per cedir el seu servei. A partir d’aquí, es va desconnectar per a cedir l’últim parcial per 6/2 i, per tant, la final.

Aquest ha estat el primer dels dos WTA 125 que podrem gaudir enguany a Barcelona. Del 29 d’abril al 5 de maig, es disputarà el Catalonia Open, organitzat per la Federació Catalana de Tennis, al Club Tennis Lleida.

 

Share