Notícies

RAQUEL CABALLERO I MAX DE VILAR, CAMPIONS DE CATALUNYA S13 AL CT CABRILS

El passat diumenge 22 de juliol, es van celebrar al CT Cabrils les finals individuals del Campionat de Catalunya S13. Max de Vilar ( CT Cabrils ) i Raquel Caballero ( CT De La Salut ), han estat els campions de Catalunya S13 2018.

La final femenina la van disputar, la tennista del CT De La Salut i recent sotscampiona d’Espanya, Raquel Caballero i la tennista del CT Tarragona Anna Ortiz. Caballero, primera cap de sèrie de torneig, arribava a la final superant en la ronda de quarts a la setena cap de sèrie Laia Garriga i  a Martian Genís, quarta cap de sèrie, en semfinals. Per la seva banda Ortiz, segona cap de sèrie el torneig, feia el propi amb  Marina Saez, cap de sèrie número cinc i Alice Ferlito, vuitena cap de sèrie.  En la final Raquel Caballero va superar la tarragonina Anna Ortiz 63 62.

Per la seva banda, la final masculina la van disputar el tennista del CT Cabrils Max de Vilar i el tennista del CT Barcino Samat Gabdullin. De Vilar, primer cap de sèrie de torneig, havia superat a Carlos Giraldi, vuitè cap de sèrie en quarts de final i a a Alex Álvarez en semifinals. Per l’altra banda del quadre, Gabdullin, que partia com a cinqué cap de sèrie, feia el propi amb Francisco Arco a quarts de final i amb el segon favorit, Alex Izquierdo, en semifinals. En la final, De Vilar superava Gadbullin en una emocionant final per 75 16 75.

En el quadre de dobles masculí, títol per la parella Marsal/De Vilar, superant en la final a la parella Izquierdo/Àlvarez per 64 46 (10/6).

 

 

Share