Notícies

RAQUEL CABALLERO I KENNETH RABINAD, CAMPIONS DE CATALUNYA INFANTIL

El passat diumenge 9 de juny, les instal·lacions del UP Cornellà / CIT Cornellà, varen acollir les finals individuals del Campionat de Catalunya Infantil. Unes finals que varen posar de relleu el bon nivell del tennis base català.

En el quadre femení, victòria per a la tennista del Club de Tennis de La Salut Raquel Caballero (cap de sèrie número 1), que va superar en la final a Alice Ferlito (CE Sánchez Casal)  per 64 60.  Caballero i Ferlito, que arribaven a la final sense cedir ni un sol set en tot el campionat, van disputar un primer set molt disputat, que va caure del costat de la tennista de La Salut per 64. En el segon set, Caballero es va imposar per un contendent 60, posant de manifest el seu bon estat de forma, tant físic com tennístic.

Per la seva banda, en el quadre masculí, la victòria va ser per al tennista del Club Tennis Vic Kenneth Rabinad Vila, superant a Àlex Izquierdo (CT Cabrils) en un disputadíssim partit per 46 64 64. Rabinad, que partia com a setzè favorit del torneig, venia de superar en semifinals al tercer cap de sèrie, Luis Garcia, per 46 62 63. En la final, Rabinad va ser capaç de sobreposar-se a un primer set en contra i es va anotar el segon i el tercer set, en una final molt competida i amb un gran nivell de joc per part de tots dos tennistes.

Per altra banda, en els quadres de dobles, es disputar al final del dobles mixt, amb victòria per a Claudia Negrete i Sergi Viles per 75 60 sobre la parella Marta Servera i Daniel Blazquez. Resten pendent de disputar (dissabte 15 de juny), les finals dels dobles masculins i femenins.

QUADRES

Quadre femení Campionat Catalunya infantil

Quadre masculí Campionat Catalunya Infantil

Quadre dobles mixt Campionat Catalunya Infantil

 

Share