RAQUEL CABALLERO I GERARD CAMPAÑA, CAMPIONS DE CATALUNYA CADET AL CT GIRONA

El passat diumenge 26 de juliol, es varen celebrar les finals del Campionat de Catalunya Cadet al CT Girona, que van coronar a Raquel Caballero (CT La Salut) i Gerard Campaña (CE Laietà) com a campions de Catalunya 2020.

En categoria femenina, la final la varen disputar la segona cap de sèrie del torneig, Raquel Caballero, enfront la quarta favorita, Lucía Aranda (CT Andrés Gimeno). Aranda, arribava a la final després de superar en semifinals a la cap de sèrie número 1 del torneig, Jordi Cegarra, per 5/7 6/3/ 7/5. Per la seva banda, Raquel Caballero, superava a Berta Miret per 6/4 6/1.  La final, va caure del costat de la tenista del CT La Salut per 6/1 7/6(5), amb una  espectacular remuntada en el segon set, que perdia 5/0.

En categoria masculina, final entre el primer cap de sèrie, Gerard Campaña i el tercer favorit, Àlex Padró (CT Barcino), amb victòria per Campaña per 6/4 6/2. El tenista del CE Laietà, es va mostrar molt sòlid durant tot el torneig, com mostra que no cedís ni un sol set en tota la setmana. Per la seva banda, Padró va estar també a un gran nivell durant el campionat i en semifinals, havia superat al segon favorit, Noah Regas (CT Girona) per 6/2 6/3.

En els quadres de dobles, victòria per la parella Anna Ortiz (CT Tarragona)/Alice Ferlito (CE Sánchez Casal) en el quadre femení, superant a Martina Puvill (RCTB1899)/Angela Geballi (CT Serramar) per 3/6 6/4 10/7 i victòria per Pau Bosch (CT Tarragona) / Sergio Tintoré (RCTB1899), davant la parella Xavier Sardà / Hugo Abril (CT Barcino)  per 1/6 6/4 11/9.