Notícies

RAQUEL CABALLERO, CAMPIONA D’ESPANYA CADET

La tenista del CT de La Salut, Raquel Caballero, es va proclamar el passat 29 d’agost Campionat d’Espanya en categoria cadet, a la JC Ferrero Tennis Academy.  Caballero, que va començar la seva participació en el torneig cedint el primer set davant Marina De Diego, va anar de menys a més durant la setmana i no va cedir cap altre set durant la resta del campionat. En la final, Caballero va superar a Meritxell Boix per 6/2 7/6(2).

Destacar també els bons resultats del tenistes catalans en el Campionat d’Espanya aleví, on Carlota Garcia (RCTB1899) i Valentín González-Galiño (CT Barcino) varen ser finalistes del campionat celebrat a les instal·lacions del CE Sánchez-Casal. Garcia, va perdre davant Sofia Fernández per 6/4 61, mentre que González-Galiño es veia superat per Manuel Páez per un doble 6/2.

Finalment, en el Campionat d’Espanya júnior celebrat al Club Tennis Reus Monterols, subcampionat per tenista cabrilenc del RCTB1899 Max Alcalà, que en la final va cedir Pablo Llamas per 6/2 5/7 6/2. En el quadre femení, la final la varen disputar dues jugadores del RCTB1899; la tirerfenya Marta Custic i la pontevedresa  Jessica Bouzas, amb victòria per la tenista tirerfenya per 6/2 7/6(4).

 

Share