Notícies

Ramirez-Ramos i Escandell-Sitja, campions d’Espanya de Tennis Platja

La parella canària formada per Cristobal Ramirez i Antoni Ramos es va proclamar campiona d’Espanya de Tennis Platja, competició que es va disputar a la platja de La Fragata de Sitges.

Els campions, que no figuraven a la llista de caps de sèrie, van derrotar a la final als setens favorits, els catalans Bruno Barrientos i Roger Mir per 6/2 i 6/1. En el quadre de consolació, la victòria va ser per la parella catalana formada per els germans Xavier i David Martín que es van imposar per 9-4 a la parella de Melilla formada per Daniel Agulló i Antonio Gallego.

Pel que fa a la competició femenina, el títol va ser per a la parella catalana formada per la balear Pilar Escandell i per Rosa Sitjà, segones favorites,  que van derrotar a la final a les primeres caps de sèrie i campiones en curs, les gallegues Silvia Arroyo i Isabel Domínguez, per 6/4, 5/7 i 10-4.

La consolació la van guanyar les catalanes Anna Ferrer i Silvia Franco en imposar-se a les asturianes Beatriz Herrero i Dely Fernández per 9-7.

Campions d'Espanya de Tennis Platja 2010.

Share