Notícies

Rafa Nadal rep dos infiltracions de plasma als genolls

El tennista número 1 del món, Rafa Nadal, ha visitat de nou la consulta del doctor Mikel Sánchez a la clínica USP La Esperanza de Vitòria, on ha rebut infiltracions de plasma en els dos genolls per millorar la seva tendinitis.
El tennista balear ha abandonat la clínica vitoriana amb apòsits en cadascuna de les articulacions i amb aquesta doble infiltració completa un pas més en el seu tractament per recuperar-se plenament.

Aprofitant que no tornarà a la competició fins el proper 9 d’agost al Torneig Màster 1000 de Toronto ha decidit aprofitar aquestes setmanes de descans per recuperar els genolls i arribar amb aquests en òptimes condicions abans de la gira americana.
El tractament amb plasma enriquit amb factors de creixement en el qual el doctor Mikel Sánchez és pioner consisteix a extreure el plasma del propi pacient per sotmetre’l després a un procés de centrifugació on és enriquit i injectar-lo després en el cartílag del mateix pacient.
Per la consulta de Mikel Sánchez a Vitòria han passat innombrables esportistes com els jugadors de bàsquet Jorge Garbajosa, Sergi Vidal, Tiago Splitter, futbolistes com Donato o Tiko o Aitor Ocio ciclistes de la talla de Samuel Sánchez i nombrosos pilotaris.

Share