Rafa Nadal ja coneix el rival per al seu primer partit al torneig de Queen's

El recent número u del món, Rafael Nadal, coneix ja al seu primer rival. Jugarà dimecres al Torneig de Queen’s davant el brasiler Marcos Daniel, que va vèncer al eslovè Blaze Kavcic a la primera ronda.

Nadal accedirà directament a la segona ronda de Queen’s, després de beneficiar-se de dos dies de descans des de la final de Roland Garros, disputada el diumenge, quan el manacorí va aconseguir la seva cinquena victòria a París, que li va permetre, a més, recuperar el primer lloc del rànquing de la ATP, perdut el 2009.

El rival de Nadal, Marcos Daniel, es va classificar per la seva trobada davant el mallorquí després de superar l’eslovè amb un 6-1, 6-4 en una hora i sis minuts de partit.
Nadal va ser aquest dilluns la gran absència del torneig de Queen’s, on altres jugadors destacats en la llista de l’ATP, com el nord-americà Andy Roddick i el britànic Andy Murray, que també accedien directament a la segona ronda del torneig, sí que es van entrenar a les instal·lacions de la capital.