Notícies

Rafa Nadal i Davíd Ferrer, repeteixen final.

Rafa Nadal i David Ferrer protagonitzaran per tercera vegada la final del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeo Conde de Godó, com ja van fer els anys 2008 i 2009.

Els dos tennistes també van enfrontar-se a la final de Montecarlo el passat diumenge amb el sembla clar que són els dos tennistes més competitius en terra batuda de la actualitat.

El mallorquí s’ha desfet sense problemes del jugador revelació del torneig, el croata Ivan Dodig per 6/3 i 6/2 mentre que Davíd Ferrer, quart favorit, tampoc ha patit massa per derrotar al murcià Nicolas Almagro, vuitè cap de sèrie, per 6/3 i 6/4.

Per Rafa Nadal, la victòria d’avui tenia un valor doble ja que suposava la seva classificació per a la final i també la seva victòria número 500 al circuit ATP convertint-se en el segon jugador més jove en aconseguir aquesta marca, únicament superat pel suec Bjorn Borg.

Rafa tindrà dema la oportunitat d’aconseguir el seu sisè Godó, torneig en el que no perd un partit des del dia que va caure davant Alex Corretja en l’edició de l’any 2003.

Rafa Nadal i Davíd Ferrer, finalistes del Godó.

Share