Rafa Nadal es trobarà amb Feliciano López en els quarts de final de Queen's

Rafa Nadal i Feliciano López es van classificar per als quarts de final del torneig de Queen’s després de doblegar Denis Istomin i Julien Bennetteau. Marcel Granollers, per la seva banda, va caure eliminat a mans de Sam Querrey.
Rafa Nadal va patir per guanyar l’uzbek Denis Istomin per un marcador global de 7-6 (4), 4-6 i 6-4 després de tres hores i cinquanta-tres minuts de joc en un xoc que va estar interromput per la pluja per espai de hora i mitja. Rafa no va brillar com en el seu debut sobre l’herba de Queen’s i va suar per derrotar un rival que va oposar resistència amb un bon servei i un bon físic. El partit es va haver de resoldre en un tercer set en què Nadal va tenir opció de tancar el partit amb 5-3 i servei, però finalment ho va fer a continuació a la resta. Una altra nota destacada d’aquest partit va ser que el balear va haver de ser atès per uns problemes físics en el segon set, encara que va poder continuar sense problemes i segellar el pas a la següent fase, on s’enfrontarà a Feliciano López.
Feliciano López no va tenir problemes per resoldre el seu partit davant el francès Julien Bennetteau per un tempteig de 6-2 i 6-4 després d’una hora i tres minuts de joc en el partit que va obrir la jornada a la Pista 1. El toledà va començar de manera autoritària el partit i va prendre aviat avantatge per apuntar-se el primer parcial. El segon va ser més disputat, però una doble falta del tennista francès en el novè joc va suposar un nou break a favor de ‘Feli’, que no va tenir problemes per acabar tancant el partit i el seu consegüent bitllet a quarts de final. Nadal i Feliciano s’han mesurat fins a la data en sis ocasions amb un total de resultats de 5-1 favorable al balear.
La mala notícia pels nostres va tenir com a protagonista Marcel Granollers, que va caure a mans del nord-americà Sam Querrey per un 6-4 i 7-6 (5) després d’una hora i nou minuts de joc en el partit que va obrir la jornada a la Pista 3. L’equilibri del primer set es va trencar en el setè joc, amb un break de Querrey que acabaria per servir per apuntar-se el primer parcial. Un nou break de Querrey en l’onzè joc del segon set va poder servir el nord-americà per tancar el partit, però Marcel va reaccionar a temps per forçar el tie-break. El nord-americà va aconseguir posar i punt final al xoc en el primer ‘matx point’ de què va disposar.