Notícies

QUICO TUR GUANYA EL XXIX CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TENNIS EN CADIRA DE RODES OPEN NACIONAL IN-BEST-ERS

El tennista barceloní Quico Tur s’ha imposat en la final del XXIX Campionat de Catalunya Tennis en Cadira de Rodes Open Nacional IN-BEST-ERS de la Federació Catalana de Tennis celebrat aquest passat cap de setmana a les emblemàtiques instal·lacions del Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron.

Tur ha superat al també català Francesc Prat per un contundent 6-1 6-2. Aquesta ha estat la seva novena final de l’any, set d’elles en el Circuit Internacional i agafant així el relleu de Martin de la Puente, guanyador de l’any passat. Francesc Prat, accedia per primera vegada a la final després de vèncer el madrileny Jorge Iglesias 6/7 (4) 6/4 6/3 en un partit molt igualat i decidit a darrera hora. En la final de consolació, José Coronado es va imposar al basc Patxi Fadrique 6/4 3/6 10/7.

Pel que fa als dobles la parella  Iglesias / Prat, van aconseguir la victòria en la final contra la parella formada per José Coronado i Juan José Rodríguez.

Prèviament al lliurament de trofeus, es va rendir un sentit homenatge al tenista Emilio Herrerias, mort el passat mes de juny, i a la família del qual l’Escola de Tennis Adaptat del Vallès Athc i la Fundació del Tennis Català van fer entrega d’una placa en memòria del malaurat jugador.

A l’acte de lliurament de premis, coordinat per la Directora de Tennis Inclusiu de la Fundació del Tennis Inclusiu Marina Bronchales, van participar el President de la FCT, Jordi Tamayo, i el Conseller Delegat de l’empresa In-best-ers,  principal patrocinador del projecte, Javier Gamero. Tamayo va manifestar la seva satisfacció pel fet que la Federació “segueixi impulsant a través de la Fundació, l’esport com a eina inclusiva, que ha estat una tradició ben arrelada al sí de entitat des de sempre, i així seguirà”. Al mateix temps va revelar que “el Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes es portarà a terme l’any vinent al Cercle Sabadellès 1856”.

catalunya

Share